MODELAJE

    MODELAJE IN LUT, SCULPTURI IN LEMN  Busturi, Statui si statuete, Ornamente florale, Compozitii alegorice
    Lucram atent, dam expresivitate obiectelor modelate, folosind diverse tehnici de modelare, metode de texturare si tehnica amprentarii. Fiecare obiect va avea astfel personalitate si va fi intocmai cu ceea ce trebuie sa reprezinte.

    CE TREBUIE SA STII 
    Aceste modelaje de prototipuri pot fi realizate dupa desenele sau fotografiile clientului si vor indeplinii urmatoarele conditii: in cazul busturilor sau statuilor imaginile trebuie sa fie foarte clare frontal, spate si lateral stanga si dreapta; in cazul basoreliefurilor imaginile vor fi clare si cu detalii; toate imaginile vor fi insotite de dimensiunile dorite (lungime, latime, inaltime); materia finala (ipsos, ciment sau rasina epoxidica) va fi la dorinta clientului, tinand cont de locul amplasarii.

    Te ajutam in alegerea unei solutii complete, adaptata stilului tau dar si spatiului in care vrei sa montezi sculptura sau bustul. Putem sa realizam orice modele, la dorinta clientului. Aceste decoratiuni interioare sau exterioare aduc un plus de frumusete ridicand valoarea edificiului. CONTACTEAZA-NE