• Executam lucrari in toata tara!

  Ne poti contacta rapid la numarul de telefon 0757 566 414, pe fax la numarul 0334 881 160, sau completand formularul de contact din aceasta pagina.
  Executam lucrari de ipsoserie (coloane, pilastri, capiteluri aplicate, profile, rozete, aplice, ghirlande ornamentale sau restaurari), pictura bisericeasca sau laica (murala sau de sevalet), imitatie de marmura, aurire, argintare, aramire, precum si diverse modelaje, sculpturi sau matrite pentru diverse obiecte.

  Cine suntem

  Ai vazut cu siguranta in decursul timpului pe care l-ai petrecut in aceasta lume o parte din lucrurile prezentate aici. Poate iti aduci aminte de rozeta din sufrageria mamei, deasupra lustrei cu brate, picturile bisericesti pe care le vedeai atunci cand parintii te duceau la Biserica sau desenele pictate pe peretii gradinitelor la care iti duci copiii.

  Asta facem noi de ani de zile. Avem o experienta bogata in decoratiunile din ipsos, pictura, modelaj … peste 10 ani de zile. Ne place ceea ce facem si pentru asta suntem astazi aici, sa oferim valoare si eleganta locuintei sau spatiului pentru care vrei modificari.

  Nu facem doar elemente simple din ipsos, ci decoratiuni complexe, coloane, tavane, ghirlande ornamentale, ornamente de tot felul. Mai mult de atat, le dam valoare cu patina de aur sau argint, le pictam in culorile marmurei, astfel incat sa imite perfect ceea ce se doreste.

  Pictam lacase de cult, icoane pe diverse suporturi, troite si chiar peisaje si personaje din desenele animate. Tot ceea ce facem ne defineste astfel incat tie sa-ti fie pe plac lucrarea finala. Executam cu grija statui si busturi ale diverselor personaje sau chiar bustul tau atunci cand vrei sa impodobesti locul cu astfel de obiecte.