IPSOSERIE

  COLOANE  Baza, Corp, Capitel
  Folosite inca din antichitate, coloanele si capitelurile dau o nota de eleganta locuintei, fiind decorul care poate pune in valoare atat interiorul cat si exteriorul casei tale. Prin formele puternice coloanele exprima robustetea fiind in acelasi timp expresia elegantei, oriunde ar fi montate. Marimea si modelul pot fi alese de client tinand cont de marimea locuintei sau a spatiului in care se doreste amplasarea. Materialul folosit rezista timp indelungat daca se tine loc de locul amplasarii, interior sau exterior locuintei.

  Articole ce pot fi realizate la comanda

  PILASTRI  Baza, Corp, Capitel
  Elementul arhitectural cu forma dreptunghiulara sau rotunda, pilastrul este elementul care, lipit pe perete, ofera un contrast puternic camerei in care este amplasat. Este practic o jumatate de coloana, iar asemenea unei coloane, este alcatuit din baza, corp si capitel (partea de sus). Pilastrii sunt folositi pentru a incadra o fereastra sau o usa, pe partea interioara a cladirii, dar si pe fatada acesteia. Fiind practic ca o coloana, pilastrul exprima eleganta si bogatie.

   Articole ce pot fi realizate la comanda

  CAPITELURI APLICATE  Grinda, Arc
  Asemenea unor capiteluri de la coloane sau pilastri, capitelurile aplicate vin sa completeze nota de eleganta a camerei in care se instaleaza. Se pot monta intre tavan si perete, pe grinzile camerei sau chiar pe un perete cu arcada. Elementele ofera un decor elegant, punand in valoare locuinta sau incaperea in care sunt montate.

   Articole ce pot fi realizate la comanda

  PROFILE  Cu motiv floral sau geometric, Liniare-Simple
  Profilele sunt baghetele decorative si elementele de contur care se unesc, delimitand elegant tavanul de perete. Pot fi folosite pentru separarea nuantelor de culori, pentru incadrarea unei ferestre sau a unei oglinzi. pot fi de mai multe forme sau stiluri si pot fi colorate cu orice fel de vopsea sau var. Pot fi colorate folosind culori pe baza de apa in nuantele dorite.

   Articole ce pot fi realizate la comanda

  ROZETE  Cu motiv floral, Liniare-Simple
  Cunoscute si sub denumirea de plafoniere, rozetele cu motive florale sau chiar si cele cu linii curbate si simple, dau la o parte tot ceea ce este monoton si accentueaza eleganta tavanului si implicit a camerei unde vor fi instalate. Ele pot fi montate si pe peretii camerei sau puteti sa va lasati imaginatia sa decida felul in care sa le amplasati.

   Articole ce pot fi realizate la comanda

  GHIRLANDE ORNAMENTALE Florale
  Sunt elemente decorative care, multiplicate si aplicate la interioare sau exterioare, formeaza ghirlande florale ce impodibesc peretii.

  Articole ce pot fi realizate la comanda

  APLICE DE PERETE  Lumina difuza

  La fel ca si ghirlandele, aplicele pot aduce un plus de frumusete interioarelor, prin forma pe care o au si datorita efectului vizual placut, de lumina aflata in spatele acestora. Lumina folosita poate fi de nuanta alb-calda sau culoare dupa preferinta.

   Articole ce pot fi realizate la comanda

  RESTAURARI
  Odata cu trecerea timpului edificiile sufera o serie de degradari datorita unor factori precum: umiditatea (intemperii, infiltratii), cutremure, incendii, factori chimici, interventii neadecvate ale omului. Datorita acestora, frumusetea elementelor ce impodobesc interioarele si exterioarele, este stirbita. In acest caz este necesara interventia prin restaurare pentru a aduce edificiul la frumusetea de inceput, folosind experienta bazata pe norme si reguli corespunzatoare. Atunci cand edificiul pastreaza inca elemente ornamentale originale, acestea sunt copiate si reproduse, sau se recurge la o restaurare generala, avand ca punct de plecare imagini foto de arhiva.

  LUCRARI REALIZATE 

  Atelier VALENTINO

  Birourile GUVERNULUI din MALABO GUINEA

  CENTRAL PARK, Cuba

  Fatada vila, Iasi, Romania

  Hotel ARMONIA, Italia

  Locuinte private

  Restaurant SIRIO PESCARA, Italia

  restaurare PALATUL DE IARNA, Moscova

  SHANGHAI, China

  Vila LUCCA, Italia

  Vila MONSULMANO, Italia

  Vila NICOLO, Italia

  Vila RUGERRI, Italia

  PROIECTE CLIENT
  Lucrarile sunt realizate dupa proiectele clientului, cu conditia ca acestea sa fie clare in ceea ce priveste masurile, calculele si desenul. Daca este posibil vor fi insotite de imagini fotografice cu spatiul unde va fi executata lucrarea pentru a va veni in sprijin cu idei si pentru a hotari impreuna modelul potrivit. In cazul in care lipseste aceasta documentatie putem trimite clientului imagini pentru lamurire.

  CE TREBUIE SA STII 
  O parte din aceste produse pot fi realizate si din ciment sau rasina epoxidica atunci cand se decide montarea lor la exterior. Durata realizarii unei comenzi este in functie de cantitatea dorita si de materia prima folosita. Ipsosul se intareste mult mai rapid decat cimentul sau rasina. Toate produsele din ipsos sunt aduse la nivelul de produs finisat, armat la interior cu fibre sau metal (in functie de marime, forma si suprafata), curat si fara a fi decorat. Suprafata lor poate fi aurita, argintata, colorata sau patinata cu aspect de vechi, in functie de dorinte.

  Te ajutam in alegerea unei solutii complete, adaptata stilului tau dar si spatiului in care vrei sa montezi elementele decorative din ipsos. Putem sa realizam si modele noi, la dorinta clientului, dupa proiectele acestuia. Aceste decoratiuni interioare sau exterioare de ipsos, ciment sau rasina epoxidica aduc un plus de frumusete ridicand valoarea edificiului. CONTACTEAZA-NE